Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol az Ön gépén és a webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani.
Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.

COVID

Tisztelt vásárló!

Sajnos a járványhelyzet miatt a kézbesítésben változásokat kellett bevezetnünk: 

Az ÚJ SZABÁLYOK 2021.11.25-TŐL érvényesek!

  • A szállító kollégák a szállítandó termékeket az ingatlan bejárati ajtajában adják át, az ingatlanokba a szállítók nem mennek be.
  • Célunk, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés kockázatát, ezért kollégáink a termékeket nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot sem szállítják el.
  • Az elektronikai hulladékot elszállítjuk, amennyiben azt szállítható állapotban az ingatlan ajtaja elé előzetesen kikészítették.
  • Okmánykezelés: nem a vásárló írja alá a címiratot, hanem bediktálja (és felmutatja) a sofőrnek az átvevő a nevét és a személyi okmány számát, az kerül az aláírás helyére (futár által odaírva).

Az átvevőket kérjük, hogy minden esetben tartsák be az alábbi szabályokat a kézbesítés során:

  • Kérjük az átvevőt, hogy a szállítóval való találkozás teljes időtartama alatt viseljen maszkot!
  • Kérjük, hogy ügyeljen a távolságtartásra. 

Kérjük továbbá, kicsomagolás előtt a terméket külső sérülésekre le ellenőrizni, ha ilyen látható mindenféleképpen lefotózni kérjük.  Köszönjük megértésüket és egészségben használják az új készüléket.

ONLINEHÁZTARTÁS CSAPATA