Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol az Ön gépén és a webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani.
Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.
Termékek Menü
06 70 943 6944

A folyamatos kiszolgálás biztosított!

Kollégák és vásárlóink biztonsága az első! 

Jelenlegi bizonytalan helyzetben is cégünk elkötelezett vásárlóink és Kollégáink biztonsága érdekében. 

Szeretnénk tájékozatni kedves Vásárlóinkat a biztonsági inztézkedésekről. 

  • Munktársaink otthonukban dolgoznak, személyes találkozókat, megbeszéléseket nem tartunk, online egyeztetéseket viszont sokkal sűrűbben. Napi szinten sokat dolgozunk a folyamatos és biztonságos kiszolgálás érdekében.
  • Kiszállító Kollégák védőfelszerelésben és kézfertőtlenítés után lépnek be Vásárlóink lakásába. 
  • Minden esetben betartjuk a 2 méteres biztonságos távolságot, a szállítólevelet a vásárló saját tollával írja alá, minimalizálva a fizikai kontaktot. Céunk az érintésmentes csomagátadás mindannyiunk érdekében.
  • Amennyiben lehetősége van, a megrendelt termékeket online fizetéssel vagy banki utalással rendezze, evvel is az érintésmentes csomagátadást segítve.

Vigyázunk egymásra! Vigyázzunk egymásra!

Onlineháztartás kft csapata