Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol az Ön gépén és a webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani.
Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.

Mit tud egy mai, korszerű mosogatógép

2020. 10. 15. 10:03:44
Mit tud egy mai, korszerű mosogatógép

5 meggyőző érv miért érdemes új, korszerű mosogatógépet vásárolni, illetve a régi elavultat újra cserélni.

A ma kapható mosogatógépeket sem tudásban, sem áram, víz, mosogatószer felhasználásban nem hasonlítanak korábban kapható típusokra. Alábbiakban elmondjuk miben különböznek.

Rövid összefogalónkban elmondjuk miért érdemes mosogatógépet venni, vagy a miért érdemes a régi elavult készüléket lecserélni.

Ma már közismert dolog, hogy mosogatógéppel mosogatni nem csak egyszerűbb, hanem sokkal olcsóbb is. Viszont van még pár dolog, ami nem annyira közismert a mosogatógépet használók vagy még nem használók körében. Nézzük mik ezek:

Extra tisztítás erősen szennyezett edényekhez

  • a hasznos funkció akár az odaégetett ételmaradékokat is tökéletesen eltávolítja. Kézi mosogatáshoz képest ezt a funkciót sokan szeretni fogják. Egyes típusoknál a gőzzel tisztítás is megtalálható, mint extra felszereltség.

Kosárrendszer és pakolhatóság

  • a mai mosogatógépek nem 2 kosárral, hanem akár hárommal is rendelkeznek. Az evőeszközöknek kialakított felső, új kosár igen hasznos és a kipakolást, bepakolást, tisztítást is megkönnyíti
  • Az alsó és középső kosarak rogalmasan állíthatóak az edények méretétől, mennyiségétől függően.

Ajtónyitás mosogatás végezetével

  • ez a funkciót sok háziasszony szeretni fogja. A külön szárítórendszerrel nem rendelkező gépeknél elérhető funkció, a mosgatás vézetével az ajtót résnyire kinyitja a gép. Az edények száradása tökéletes lesz, akkor is ha nem azonnal pakoljuk ki a gépet.

Fogyasztás

  • A gyártók folyamatos fejlesztésének és a szigorú szabványoknak köszönhetően az áram és a vízfogyasztási adatok folyamatosam csökkennek. Nem ritkák az A+++ vagy annál jobb fogyasztású gépek sem.

Folyékony mosogatószer és öblítőszer használata

  • A 3in1 vagy a sok az egyben tabletták használata nagyon kényelmes. Töltettől függetlenűl mindig 1 tablettát tudunk felhasználni. Ennél sokkal takarékosabb és kevésbé környezet szennyező megoldás a folyékony mosogatószer és öblítő használata. Sok korszerű gép tudja ezt a funkciót.

Nézzen körül háztartási nagykészülék szakáruházunkban és válasszon igényének legjobban megfelelő típust vagy keressen minket elérhetőségeink egyikén és szívesen segítünk.

Szaküzletünk mosogatógép részlege.

Tartalomhoz tartozó címkék: mosogatógép Vásárlási tanácsok