Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol az Ön gépén és a webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani.
Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.
Termékek Menü
06 70 943 6944

Online vitarendezés

Vásárlóink esetleges, tevékenységünkel kapcsolatos panasz esetén, az alábbi felügyeleti szervekhez fordulhatnak: 

  • Fogyasztóvédelmi hatóság: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezéseinek megfelelően, a Vásárló, a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulhat és kezdeményezheti a Testület eljárását. A vásárlók 2017-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak: http://jarasinfo.gov.hu/.
  • Békéltető testület eljárásának kezdeményezése: Amennyiben Szolgáltató és Vásárló közötti jogvita nem rendeződik, a Vásárló, a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulhat és kezdeményezheti az eljárását, illetve fordulhat a Szolgáltató székhelye szerint illetékes Békéltető Testülethez is.

 

A Szolgáltató székhelye szerint illetékes testület a Pécsi- Baranya Megyei Békéltető Testület, melynek elérhetősége

Cím:7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.,

Telefon: +36-72/507-154, 20/283-3422

E-mail: info@baranyabekeltetes.hu

web: www.baranyabekeltetes.hu